Copyright 2012 by "IBG"    All Rights Reserved
Wolfgang Katzer
   
handgefertigte Brillen
   
Het unieke van deze bril is dat ze geheel naar eigen wens wordt samengesteld. Er kan gekozen worden worden uit verschillende hoekstukken, neusbruggen en natuurlijk verschillende modellen glas.
Omdat iemand die na een bepaalde keuze neusbrug, hoekstuk en model glas, nog niet goed kan bepalen hoe deze zal staan, wordt er altijd eerst, kostenloos een proefmodel gemaakt. Mocht het eindresultaat tegenvallen, dan zijn daar geen kosten aan verbonden.
Deze procedure heeft tot gevolg dat iemand die een Katzer koopt een unieke bril draagt, want vrijwel elke combinatie is mogelijk. Het draagcomfort van de Katzer is extreem hoog want het montuur weegt slecht 2 gram.
neus
neus
neus
neus
neus
Enkele voorbeelden van neusbruggen klik om te vergroten
Enkele voorbeelden van hoekstukken klik om te vergroten
Een volledig nieuw brilconcept in Nederland is een bril, vervaardigd uit speciaal hoogwaardig ultralicht operatief chirurgisch staal, van de bekende topontwerper Wolfgang Katzer. Operatief chirurgisch staal bevat 0% nikkel en kan geen allegische reactie veroorzaken. Gewoon chirurgisch staal dat voor sieraden wordt gebruikt, bevat minder dan 0,5% nikkel wat alsnog een reactie kan veroorzaken.