Copyright 2012 by "IBG"    All Rights Reserved
Bloemendal heeft al meer dan 35 jaar een afdeling met specialisten die goed opgeleid zijn om u te helpen met uw hoorproblemen. Doordat we een klein team zijn, kunnen we u bijzonder goed persoonlijk helpen en adviseren. Meestal wordt u door dezelfde persoon geholpen. Hoortoestellen zijn bedoeld om de communicatie te verbeteren. Immers, als je niet meer alles verstaat kun je verkeerde antwoorden of reacties geven.
Hoortoestellen
Hoortoestellen zijn er in verschillende prijsklassen. Al vanaf 0 euro!! In overleg wordt er een toestel geselecteerd wat u uit gaat proberen. Verder leveren wij alle hulpmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat u weer goed kunt functioneren. Ook kunnen wij u helpen bij eventuele aanpassingen op de werkvloer.
Hoortoestellen koop je niet zomaar. Daar gaat een periode van wennen en uitproberen aan vooraf. Deze periode is altijd vrijblijvend en gratis. Tijdens de proefperiode komt u regelmatig voor controle om uw geluidsbeleving te evalueren en te verbeteren. Dit is nodig omdat uw gehoor in de loop der jaren kleiner is geworden en in een keer een stuk groter. Dit eist een stuk gewenning en door de tijd  heen aanpassingen van het hoortoestel.
Er zijn audiciens en vakaudiciens. De vakaudiciens zijn zelfstandige audicienbedrijven die staan voor kwaliteit, uitstekende service en een onafhankelijk advies. Bloemendal audiciens heeft een uiterst kwalitatieve en exclusieve overeenkomst gesloten met alle zorgverzekeraars, met veel unieke voordelen voor haar verzekerden.
Wij gaan op zoek naar het hoortoestel dat het beste bij u past qua klank, geluidsbeleving en sterkte. Dit is natuurlijk per persoon heel verschillend en afhankelijk van de dagelijkse activiteiten die een persoon heeft. Daarom luisteren we ook wat uw wensen zijn en proberen daar zo goed als technisch mogelijk is op in te spelen. Ook leggen we de gehoortest uit zodat u weet wat maximaal haalbaar is qua verbetering.