Kinderbrillen hebben wij al compleet vanaf 100,00 - 125,00  150,00 - en 175,00  inclusief stoersterke kunststof glazen in de sterkte van + 4.00 tot - 4.00 inclusief ontspiegeling en hardlaag !!!!. Buiten dit bereik geldt een toeslag van 20,00 euro per glas.
Copyright 2012 by "IBG"    All Rights Reserved
Kinder en Tienerbrillen
Kinderen en tienerbrillen zijn er alle soorten en prijsklassen. Belangrijk is natuurlijk ook dat een bril tegenwoordig gezien mag worden, maar dan moet hij natuurlijk wel hip of vet cool zijn. Let er bij aankoop van een kinderbril wel op dat deze redelijk stevig is, kinderen houden zich natuurlijk niet bezig met hun bril tijdens het spelen, dit is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van de leeftijd van het kind of tiener.
In een kinderbril wordt alleen maar kunststof glazen toegepast. Kunststof is praktisch onbreekbaar is en dus veel veiliger dan mineraalglas en veel kinderen vooral als ze ook aan sport doen. Kunststof is ook nog eens ongeveer de helft in gewicht dus ook nog veel comfortabeler. Ook de dikte van de glazen is tegenwoordig veel minder een probleem dan vroeger, het kan allemaal een stuk dunner en daardoor ook weer lichter.
Wij hebben kinderbrillen van onder andere de volgende merken:
Lookkino
Look@me
Grant Junior
Okkio
Sir John
Guess
Zeiss
Tommy Hilfiger
Dutz Eyewear