Team Bloemendal bestaat uit:

Dirkjan Bloemendal
Optometrist en Contctlensspecialist BOptom : Bachelor of Optometry

Dirkjan Bloemendal is Optometrist & Contactlensspeciaslist en sinds 1992 eigenaar van het bedrijf dat door zijn vader in 1955 werd opgericht. Tot september 2008 was het bedrijf gevestigd aan de Steenstraat in Arnhem. Sindsdien zijn wij verhuisd naar de velperweg 56a. De winkel is sinds die tijd toegankelijker voor mensen in een rolstoel en oudere mensen omdat beide oogmeetruimten en de audioafdeling zich bevindt op de begaande grond. Ook is er een zeer ruime parkeergelegenheid voor het pand.

Marc Vastert STAR geregistreerd Audicien

Marc Vastert is sinds 1997 werkzaam bij Bloemendal. Zijn jarenlange ervaring en het constante bijscholen op het gebied van de modernste techniek van het horen, maakt hem tot een zeer kundig audicien die op alle vakgebieden thuis is in het geven van het beste advies wat betreft u hoorprobleem.

Ilona Dwars Opticien

Ilona Dwars is sinds 2005 werkzaam bij Bloemendal. Haar vakmanschap op het gebied van het slijpen en monteren van glazen zorgt ervoor dat onze brillen in perfecte staat het pand verlaten en de klanten zeer tevreden zijn over zijn of haar bril. Ook verzorgt zij de administratie in het bedrijf.