Oogmeting

Oogmeting

Bloemendal optometrie: kwalitatief hoogstaande controle van uw ogen

Wie minder goed ziet, gaat voor een eenvoudige oogmeting naar de opticien. En voor diegene met “moeilijke” ogen, of andere klachten aan het oog heeft, gaat naar de oogarts of optometrist Voor een bezoek aan Bloemendal, bij voorkeur met een afspraak, is men niet alleen verzekerd van een kwalitatief hoogstaande controle en een objectief advies, ook wordt men bij problemen snel doorverwezen.

Een opticien verricht oogmetingen en meet een bril of contactlenzen aan. Een optometrist doet meer en spoort ook afwijkingen of ziektes aan het oog op.

We meten regelmatig ogen door op verwijzing van huisartsen. Denk daarbij aan staar in een vroeg stadium ontdekken, hoofdpijn klachten, dubbel zien bij lezen, beeldschermbril aanmeten, enzovoort.

Blijkt tijdens een oogmeting of optometrisch  onderzoek dat nader onderzoek en verdere behandeling nodig is, dan wordt er gericht doorverwezen.

Voor een bezoek aan de optometrist willen we wel graag dat u een afspraak maakt, om onnodig wachten te voorkomen. Vaak kan dit al dezelfde dag.

oogmeting Bloemendal